Fem fiktiva presidentkandidater vi önskar(?) hade funnits på riktigt

Matt Santos (Jimmy Smits, Vita Huset) är folklig, har hög moral och hans motståndare kallar honom ”den bästa debattören sedan Sokrates”. Kongressledamoten från Texas är relativt okänd när han ställer upp i primärvalen och ses inte som en seriös utmanare men detta ändras med hjälp av hårt arbete och en briljant kampanjchef.

Mike Morris (George Clooney, Maktens män) är ateist med den amerikanska konstitutionen som bibel. Morris är inblandad i ett jämnt primärvalsrace där alla medel är tillåtna. Den intelligente och förtroendeingivande senatorn från North Carolina visar sig även ha en mörkare sida.

Jack Stanton (John Travolta, Spelets regler) är lik Bill Clinton på mer än ett sätt – en sydstatsguvernör med kvinnor vid sidan om och med en stark förmåga att entusiasmera andra. Kampanjen stöter på problem när anklagelser riktas mot Stanton men han ger sig inte i första taget.

Arnold Vinick (Alan Alda, Vita huset) är en resonerande och ärlig republikansk senator från Kalifornien. Han är dock inte lika rapp som sin demokratiske motståndare (Santos) och Vinicks öppenhet med sina åsikter om kärnkraft blir till en nackdel i presidentkampanjen.

Tom Dobbs (Robin Williams, Man of The Year) är TV-satirikern som ger sig in i presidentvalet som oberoende kandidat. Med sin humor och träffsäkerhet lyckas han bra i debatterna mot de andra kandidaterna. Dobbs visar att han både är modig och osjälvisk.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s